Ei pentuja suunnitelmissa.Jos olet kiinnostunut pennuistamme, olet tervetullut tutustumaan meihin ja koiriimme. Voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse (ei tekstiviestejä). Pentuja tiedustellessasi mailitse, kerrothan ainakin seuraavat asiat:

*
Kuka olet ja millaiseen perheeseen / oloihin pentu olisi tulossa?
*Haluatteko kotikoiran vai onko ajatuksissa näyttelyt / harrastus?
*Oletko kiinnostunut uroksesta vai nartusta, vai onko väliä sukupuolella?


Yleisiä kysymyksiä:

Myymmekö pentuja kotikoiriksi?

- Kyllä myymme. Yleensä lupaavimmat pennut lähtevät näyttelykoteihin, mutta koska kaikki eivät ole yhtä lupaavia, niin löytyy myös "lemmikkitasoisia" pentuja. Tämä ei tarkoita, että pennussa olisi jotain vikaa. Yleensä jollain pennulla on matalampi hännän kiinnitys, hieman pidempi kuono jne. Jolloin nämä pennut myyn mielelläni kotikoiriksi.

Haittaako jos ajamme turkin lyhyeksi?

- Ei haittaa! Suosittelen turkin lyhentämistä, jos näyttelyt eivät ole mielessä. Helpottaa niin omistajan kuin koirankin elämää, kun ei ole kaikki risut turkissa kiinni ja jatkuva pesu lenkkien jälkeen.

Mitä pennun mukana tulee, sirutus jne ?

-Pentumme ovat luovutettaessa eläinlääkärin tarkastamia, mikrosirutettuja, rekisteröityjä ja madotettuja. Saat mukaasi koiran rekisteritodistuksen, hoito-ohjeet ja pentupaketin, jossa mm. ruokaa, leluja, ruokakuppi.

Myyttekö osamaksulla?

-Emme myy enää osamaksulla.

Miten pennut elävät ensimmäiset viikot?

Tervetuloa tutustumaan Perheeseemme! Koirat elävät perheen keskellä, pennut tottuvat jo pienestä isompiin koiriin ja lapsiin. Pennut syntyvät makuuhuoneessamme ja n. 3-4viikon ikäisenä muuttavat olohuonee n puolelle. Pentuaitauksen ovi on jatkuvasti auki, joten silloin avautuu ovet suureen maailmaan. Pennut saavat olla vapaasti asunnossa ja tekevät asiansa pissa-alustoille. Sisäsiisteyttä harjoitellaan heti pienestä pitäen.

Miksi kaikki pentueenne eivät näyt koiranetissä?

Alkuperäisesti olemme Uudestakaupungista, mutta asuimme Ruotsissa 2003 - 2011, joten suurinosa pentueistamme on syntyneet Ruotsissa ja siksi rekisteröityjä Ruotsin kennelliittoon.

Kerrotko hieman perheestänne, koirataustaa?

Olemme Uudestakaupungissa asuva perhe, Pia & Teemu Laurila, sekä poikamme Luca. Olemme kasvaneet koirien kanssa enemmän ja vähemmän, vaikka kummallakaan ei omaa koiraa ollutkaan kotona. Kasvatamme maltankoiria Maltanko's kennelnimen alaisena, ensimmäinen pentueemme syntyi 2005 (dalmatiankoiria). Koirinemme kilpailemme mm. agilityssä, tottelevaisuudessa ja näyttelyissä. Toimimme molemmat kouluttajina Koirakerho Rähmä-Käpälissä Uudessakaupungissa.